Etusivu > Ajankohtaista

Käyttäjätunnus

salasana

Muista minut!

Ajankohtaista


Paimenenmäki on saanut uuden ilmeen, vanhaa kunnioittaen. Luokkien välinen seinä on purettu, ja tiloista on tullut yhtenäiset. Vanhan luokkahuoneen lattia on uusittu. Edessä on vielä rutkasti kuitenkin töitä vaikka hyvässä mallissa ollaankin, mm. luokkien seinät maalataan. Edessä myös pohdittavaa. Paimenenmäen markkinointia tullaan tehostamaan, jotta saadaan kaunis kyläkoulumme suuremman yleisön tietoisuuteen. Yksi pohdinnan aiheista onkin tämän hetkinen kudontaluokka. Kutominen Paimenenmäessä on pitkäaikainen ja arvokas perinne. Kuitenkin käyttö on merkittävissä määrin vähentynyt. Tämä on nostanut keskustelun kyläläisten keskuudessa. Voiko luokkaa käyttää muulla tavalla? Ehdotuksia on tullut niin, punttisalista – juhlatilaisuuksiin pitopalvelun paikaksi. Päätöksiä ei ole tehty, ja kutominen toistaiseksi jatkuu Paimenenmäessä normaalisti. Toivommekin kyläläisten mielipiteitä asiasta. Löytyykö sinulta kenties tila, joka voisi olla kutojien käytössä? Asia herättää varmasti keskustelua, joten ota yhtettä Seppoon p.040 3113 614 tai Minnaan p. 040 4144 437. Käsitellään luokkahuone asiaa kootusti syyskokouksessa. Yhdessä saamme varmasti parhaan lopputuloksen!  


***

Kyläyhdistyksen jäsenmaksuksi vuodelle 2017 on vahvistettu 10 euroa jokaiselta talouden yli 18 vuotiaalta. Jäsenmaksun voi maksaa kyläyhdistyksen tilille FI1755360640013704. Maksun viestiksi laita jäsenten nimet, myös alle 18-vuotiaat. Kiitos!

                                                                ***

Kyläyhdistys kerää kyliltä valokuvia arkistoitavaksi myöhempää käyttöä varten. Mielellään vanhoja kouluaikaisia kuvia ja toki uudempiakin, Paimenenmäkeen ja muuten kyliin liittyviä kuvia muistoineen, kerää Minna Kajander. Lähetä kuvat Minnalle alkuperäisinä tai sähköisinä ja mielellään pienen tekstin saattamana, mitä kuvat esittävät ja minne ne palautetaan. Kuvat skannataan, joten alkuperäisen saat takaisin.
kajanderminna@icloud.com tai Niittykulmantie 48, 21900 Yläne.Alavalikko

Tourulan-Keihäskosken Kyläyhdistys ry