Paimenenmäki

Kyläyhdistyksen toiminnan keskipiste on Keihäskosken vanha kyläkoulu. Koulu on rakennettu 1900 - luvun alussa ja on toiminut vuoteen 1992 Keihäskosken ja Tourulan kylien yhteisenä kyläkouluna. Vuonna 2008 Tourulan-Keihäskosken kyläyhdistys ry. osti koulurakennuksen Yläneen kunnalta. Nimensä koulu sai paikannimen mukaan, joka pohjautuu historiasta, erään paimenpojan surkeasta kohtalosta. Paimenenmäki on puuverhoiltu sininen rakennus, joka verhoutuu vanhojen kuusten siimekseen.

Paimenenmäki toimii kyläyhdistyksen kuten myös muiden kylissä toimivien yhdistysten yhteisenä toimintatilana. Siellä järjestetään vuosittain erilaisia kursseja, äitien- ja isänpäivälounaita, talvitapahtumia, myyjäisiä ym. tapahtumia kyläläisille ja muillekin kiinnostuneille. Paimenenmäessä on kolme vuokra-asuntoa, joiden vuokratuloilla kyläyhdistyksen on mahdollista ylläpitää kiinteistöä.
Paimenenmäki on vuokrattavissa erilaisiin koulutus-, juhla- ja seminaaritilaisuuksiin. Paimenenmäellä on tilaa noin 100 hengelle. Kyläyhdistys tarjoaa erilaisille ryhmille kokous-, ateria- ja kahvipalveluja. Kylätalon käyttäjillä on tarvittaessa käytettävissä videotykki ja internetyhteys.
Paimenenmäessä on nähtävissä tilaisuuksien yhteydessä kyläläisten keräämiä Arabian vanhojen kahvikuppien ja juomakannujen kokoelma.

Paimenenmäen vuokrahinnat :
Keittiö 35 euroa
Koko Paimenenmäki (keittiö+salit) alle 6 tuntia 60 euroa 
1 vrk 120 euroa

Paimenenmäen varaukset
Merja Rouvali
p.050 3288 354

Paimenenmäen osoite: Tourulantie 466, 21900 Yläne